February 17, 2019 Comments(0) Uncategorized

  Modele de flori crosetate explicate

  Multumesc mult de acest matériau! Un fost f. Explicit. Am facut si eu niste ajungeam si le-AM aplicat PE o bluza. Va voi trimite poze. Eu nu am reusit sa FAC nimic. Lantisorul a fost usor de facut, Dar restul nu am inteles. 11. Când Termini cele 5 petale, unești cu punct alunecat în primul spațiu DIN CERC. Floarea ta este Gata.

  Alina, ma Bucur mult ca ai invatat cum sa crosetezi urmarind filmul meu. Trimite-ne PE adresa poza@revista-atelierul.ro poze cu Florile crosetate de Tine si Noi le vom Publica. IAR daca urmaresti si Celelalte tutoriale de crosetat, cu siguranta VEI invata sa realizezi tot ce e prezetat. Buna ziua ma intereseaza si pe mine tutoriale cu posete. Cum se fac pas cu pas sau tutoriale vidéo daca se poate. Va multumesc 9. În următorul spațiu DIN CERC unești cu punct alunecat. Aceasta este prima petală.

  5. când ai terminat legi ultimul picioruș de primul cu punct alunecat. 12. potï lăsa Florile așa cum sunt sau le potï atașa mărgele sau Nasturi în mijloc. Cu siguranță ați Admirat floricelele croșetate aplicate PE fustițe și căciulițe. Sunt MII de modele pentru a croșeta o Floare, unele mai ușoare, altele mai dificile. Azi vă învăț cum să croșetați o Floare simplă, cu 5 petale. Durează 5 minutes, după cum veți vedea și în film. Poate că prima dată nu va ieși o Floare prea reușită, Dar după Două – trei încercări veți vedea că nici nu e chiar Atât de greu. Pașii sunt simpli, iar perfortele de lucru folosite sunt cele prezentate pana acum: lănțișor, punct alunecat, picioruș Mare (sau dublu). 4. direct în format cercle croșetezi 9 piciorușe mari.

  Împreună cu lănțișorul de 2 ochiuri de la început ai 10 ochiuri. Multumesc! Desi sunt la inceput am reusit sa crosetez mai multe ajungeam dupa modelul DVS. 10. Croșetezi la fel următoarea petală: lănțișor de 2 ochiuri, 3 piciorușe duble în următorul spațiu, lănțișor de 2 ochiuri, punct alunecat în următorul spațiu. Urmărește și filmul de mai jos ca să Vezi cum să croșetezi o Floare cu 5 petale. Trimite-ne PE adresa redacției poze cu creațiile conte. Buna ziua. Vreau sa stiu ce matériau ATI folosit pentru aceasta Floare. Multumesc 🙂 Buna Alina, O eroare u ma lasa sa dau Replay la raspusul Tau, Dar ITI raspund aici, in Cometariu: Floarea e crosetata cu FIR acrylique obisnuit, cumparat de la mercerie. Sunt asaaaaaaaaaaaaaaaaaa de incantata.

  AM invatat sa FAC pentru prima oara urmarind filmuletul de aici. Am facut deja doua, si nu mai mai opresc. :))) Sunt f fericita!!!!!!!!!! Multumesc! Mai aveti si alte modele de floricele? Cu Drag mari Draga mari, IMI pare bine ca ai reusit sa crosetezi Flori. Nu e prea greu, nu-i ASA? Trimite-ne poze cu creatiile conte. Poti folosi Florile crosetate si ca martisoare, atasate de cadouri, ca Brose sau accesorii de Prins in par. si DA, mai avem si alte modele de ajungeam si le vom Publica. Spor la lucru. EMA 7. Croșetezi 3 piciorușe mari în primul spațiu DIN CERC.

  Cum sa crosetezi o Floare de EMA Winter sur Vimeo. Momentan nu am realizat niciun astfel de Tutorial. Daca un Artizan va fi interesat sa realizeze acest Tutorial pentru Atelierul il vom Publica cu Drag.